Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Waarnemend huisarts

Waarnemen
Bent u waarnemend  huisarts en wilt u werken op onze Spoedpost huisartsen in Tiel?
U bent van harte welkom om aan te sluiten bij ons team.
 
U kunt u hiervoor via de WaarneemApp aanmelden. Door op deze link te klikken doorloopt u de procedure tot nieuw waarnemend huisarts. De toelatingseisen worden aldaar gecommuniceerd.
Afhankelijk van de rol die u in de WaarneemApp wilt hebben, dient u na het doorlopen van deze algemene procedure nog een procedure voor VIP-waarnemer, HIDHA of Vaste Praktijkwaarnemer te doorlopen.  
 
Na het completeren van alle documenten stellen wij u in de mogelijkheid om voor een inwerkdienst te kiezen. Een inwerkdienst is niet verplicht. Doel van een inwerkdienst is u kennis te laten maken met onze post alsook met ons patiëntensysteem Topicus.
 
Roosterprogramma
Spoedpost Huisartsen maakt gebruik van het vrij roosteren programma van de WaarneemApp. Heeft u al een account? Dan kunt u, na acceptatie na het doorlopen van de acceptatieprocedure, onze organisatie gaan volgen. Heeft u geen account? Via deze link kunt u kosteloos een account aanmaken.
 
VIPLive Spoed EPD (Topicus HAP)
Huisartsen en triagisten van Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland maken gebruik van het triagesysteem VIPLive Spoed EPD (voorheen Topicus HAP). In dit systeem wordt de triage (NTS), het plannen van de spreekuren, registratie van patiëntgegevens en overdracht geregeld.
 
Scholingen
Spoedpost Huisartsen is een onderdeel van de zorggroep Gelders Rivierenland. Een actueel overzicht van de scholingen vindt u hier
Daarnaast organiseert de Spoedpost Huisartsen zelf ook een aantal scholingen, zoals AED / Reanimatie alsook Leerkuilen. Per mail wordt u hiervoor uitgenodigd.